DANCEHALL INTERNATIONAL WORKSHOPS

DANCEHALL INTERNATIONAL WORKSHOPS

ARTISTI

CHIN OVERLOAD – JAMAICA

QUEENSY – FRANTA

JIFF (RUSIA/HAITI)

In luna martie, Dance Prestige iti aduce cel mai mare eveniment de dancehall din lume! Bigup Production se extinde si ajunge in Bucuresti pentru inca o editie Dancehall International, unde toata Romania, respectiv toata Europa va putea participa la un weekend de workshop-uri cu cei mai buni instructori, seminarii, battle-uri, si nu in ultimul rand, PETRECERI!

Deschidem inscrierile pentru Dancehall International Romania, ce va avea loc in data de 11 Martie, cu tarif de Early Bird :

————————–————————–————
!!! 90EUR (workshop, party) – pana in data de 20 Februarie.
————————–————————–————
!!! 120 (workshop, party) – incepand cu 20 feb.
—-> 1 workshop 35EUR <——–
————————–————————–————

REGISTER HERE 

===========
TARIFE BATTLE
===========

1vs1 – 10€
2vs2 – 20€ per duo

ALL STYLES ( participantul poate reprezenta orice stil de dans INSA se va dansa numai pe muzica DANCEHALL => exemplu : “DHI RUSSIA 2015” ALL STYLES BATTLE ==>
http://www.youtube.com/watch?v=2fOnWLvv76g)

!!! MINIM 20 DE PARTICIPANTI / CATEGORIE

=======
PREMII
=======

Castigatorii vor participa la ” dancehall International ” Europa, care va avea loc în Spania, Barcelona-aprilie 21-22. În plus, Dance Prestige va plăti biletele de avion spre Barcelona, ​​pentru câștigătorii 1 vs 1 si 2 vs 2 dh PRO. De asemenea, câștigătorii 2vs2 vor avea o reducere de 50% la seminariile care vor avea loc la Barcelona (cu profesori din Jamaica și Europa). Câștigătorul categoriei 1vs1 va primi Pass gratuit la toate seminariile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.